A kormány addig gabalyította a Soros-hálót, amíg hasra nem esett benne

elmebaj
2020 május 10., 16:30
comments 69

Az elmúlt hetekben a pártsajtó Vera Jourová nevétől volt hangos. Ő az  Európai Bizottság cseh alelnöke, aki a magyar kormány szerint egy személyben meghiúsította a Soros-hálózat legutóbbi támadását hazánk ellen. A galiba apropója a koronavírus-törvény és az időkorlát nélküli speciális jogrend volt. 

Így írt erről az Origo„A Soros-hálózat koordinált fellépése végül elbukott, hiszen a Magyar Országgyűlés által elfogadott törvény az Európai Unió taxatív jogszabályain túl még annak általánosságban megfogalmazott értékeivel is összhangban van. Utóbbit maga a területért felelős bizottsági cseh alelnök, Vera Jourová április végén erősítette meg.”

Nézőpont„de a zavarkeltésen túl eredményt ezúttal sem tudtak elérni (Sorosék), hiszen Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke hivatalosan is megerősítette, hogy nincs alapja egy Magyarországgal szembeni uniós eljárásnak.”

Hirado.huVera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke azt mondta: Magyarország eddig nem fogadott el olyan jogszabályt, amely ellentétes lenne az uniós jogrenddel. A Soros-hálózat koordinált fellépése azonban elbukott.” 

Arról viszont egy szót sem írtak, hogy Vera Jourova, aki kivédte az aktuális Soros-támadást, korábban még keményvonalas Soros-zsoldosként szerepelt a fideszes médiabirodalomban. 

„Rendszeresen Sorossal egyeztet a hazánkat ismét megtámadó uniós biztos” címmel közölt róla leleplező írást az Origo még Januárban: „A cseh politikustól nem is várhattunk mást, hiszen többéves közéleti tevékenysége alapján egyértelmű, hogy elkötelezett híve a tőzsdespekuláns Soros Györgynek.”

Mi történik, Soros embere meghiúsított egy Soros-támadást? 

Itt még bőven nincs vége a fordulatokban gazdag hülyeségnek. Ahogy a hvg megírta, Vera Jourova a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúban azt nyilatkozta, hogy ő egyszer sem mondta, hogy a magyar felhatalmazási törvény nem ütközik a közösségi jogba. 

„Sőt, ha azt nézzük, hogy mi történt idáig Magyarországon, akkor nagyon is nyugtalanító a jogszabály. Hiszen a magyar politikában olyan rendszerszintű változások mennek végbe, amelyek a Fidesz és Orbán Viktor korlátlan hatalmához vezetnek.”

És akkor következzen a történelem eddigi legapróbb csattanója: Hogy reagált Kovács Zoltán, a kormány kommunikációs nehézbombázója az Európai Bizottság alelnökének, Vera Jourova friss nyilatkozatára? 

SOROS!

link Forrás

Ha érdekli, hogyan gyártott Orbán Viktor a koronavírusból is Soros-sztorit, akkor nézze meg az alábbi videónkat!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.