Egy dél-koreai focimeccsen guminőket ültettek a nézőtérre

foci
2020 május 18., 05:14

Az FC Szöul profi dél-koreai labdarúgócsapatt mérkőzésén szerették volna valahogy pótolni a szurkolók hiányát, de véletlen sima bábuk helyett guminők kerültek a székekre.

A hétvégén tartották a profi labdarúgó bajnokságott (K Leauge), amikor a nézők a meccs közben arra lettek figyelmesek, hogy az FC Szöul lelátóján nem akármilyen babák üldögélnek, és szurkolnak a csapatnak.

link Forrás

A csapat bocsánatot kért, azt mondták, hogy csak valami szívet melengető dolgot szerettek volna tenni ezekben a nehéz időkben azzal, hogy valahogy pótolják a szurkolók jelenlétét. Azzal védekeztek, hogy félreértették egymást a szállítóval, ezért kerülhettek szexjátékok a lelátóra.

Az kommentelők közül viszont sokan nem fogadták el ezt a magyarázatot, ugyanis szerintük a guminők sok ember keze alatt mentek keresztül, amíg felöltöztették és elrendezték őket a lelátón. A focicsapat attól tart, hogy ez a baklövésük nemzetközi szégyent hoz rájuk, ugyanis most külföldről is sokan nézik a közvetítéseket, mivel ezek az eddigi első focimeccsek a járvány kitörése óta. (Guardian)