video
április 18., 18:13

Nem tartja veszélytelennek Magyar Pétert a Fideszre nézve, de azért nem is aggódnak miatta - mondta Lázár János a 444-nek egri kampányeseménye előtt. Dolgozott együtt „Péterrel”, és a munkájára nem volt panasz. A hangfelvételen szerinte Varga Judit összevissza beszélt, Novák Katalin kegyelmi döntését felháborítónak tartja.

POLITIKA
április 18., 18:41

Panyi Szabolcs információi szerint a testület az amerikai elnöki Nemzetbiztonsági Tanács magyar megfelelője lehet, ahol a miniszterelnök nemrég még csádi oszlopok mögött bujkáló fia egy külpolitikával és kényes diplomáciai ügyekkel foglalkozó osztály létrehozásán dolgozik.

belföld
április 18., 17:40

A vizsgálat záróülésén nem jelentek meg sem a fideszes képviselők, sem az egykori fővárosi és állami fenntartó intézmények beidézett vezetői.

Leendő és jelenlegi menyasszonyok, vőlegények, bridezillák, házasságkritikusok, friss és feketeöves házasok, figyelem: a tizennegyedik Tyúkólban kivesézzük a nyakunkon lévő esküvőszezont, annak társadalmi, kulturális, jogi, gazdasági és nőkre gyakorolt vetületeit.

bűnügy
április 18., 14:41

K. Judit 18 éve tűnt el rejtélyes körülmények között. 4 éve fogták el a volt élettársát, aki most a Szegedi Törvényszéken felpaprikázva bizonygatja az ártatlanságát, kegyeletsértéssel vádolja és feljelentéssel fenyegeti az ügyben nyomozó rendőrt.

egyház
április 18., 13:47

A református egyház tíz tagja szerint a kegyelmi ügyben is érintett Balognak már rég le kellett volna mondania a Dunamelléki Egyházkerület püspöki székéről is - amit a zsinati lelkészi elnöki tisztségéről való lemondás ellenére megtartott.

belföld
április 18., 12:12

„A magyar sajtóban megjelent külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk alapján”.

A politikai pedofília változatlanul virágzik Magyarországon, az Európai parlamenti és az önkormányzati választásokat megelőző kampány szombati indulása miatt pedig a választási szabályok megsértése is felmerülhet.

belföld
április 18., 06:03

A budai kórusiskola azt reméli, hogy a CPAC-os fellépés után kibővíthetik az épületet. Néhány szülő szerint lobbizásra használják a gyerekeket, de a művészeti vezető szerint inkább hálásnak kellene lenniük ahelyett, hogy az iskolát támadják.

A Magyar Nemzet vesztette el a legtöbb sajtópert tavaly

Tízből hétszer marasztalta el a lapot a bíróság.

Média
április 18., 09:00
POLITIKA
április 18., 09:04

A 2019-es választás után még könnyebb volt megtartani a széket, de 2021 óta a felfüggesztett börtön miatt is méltatlanná válhat a településvezető.

POLITIKA
április 18., 06:41

Az áremelés mértéke megegyezik a tavalyi inflációéval.

külföld
április 18., 06:48

A republikánus elit kompromisszumot kötne, a párt jobbszárnya árulást kiált. Ukrajna, a gázai palesztinok, Izrael és Tajvan amerikai támogatása a tét.

külföld
április 18., 05:07

A Ficóra hajazó, EU-kritikus, oroszbarát államfő pártja vesztett, de a kormányzó HDZ is koalíciós kényszerben van.

Erzsébetvárosban is elindul a Kutyapárt

Az erzsébetvárosi polgármesterjelölt Terdik Roland, a párt kommunikációs vezetője lesz.

POLITIKA
április 18., 04:18
tudomány
április 18., 06:14

A gyógyíthatatlan betegségekkel küzdők számos nyugati országban dönthetnek úgy, hogy legális keretek között vetnek véget szenvedésüknek. Mire készül Emmanuel Macron Franciaországban, és miért nem kapja meg Karsai Dániel Magyarországon az életvégi döntés lehetőségét?

külföld
április 18., 04:49

Az elektromosautó-gyártó a globális munkaerő több mint 10 százalékát bocsátotta el.

hirdetés
hirdetés
április 18., 06:54
ad

Bővítsd karrierlehetőségeidet meglévő készségeid fejlesztésével vagy újak elsajátításával az Európai Unió által támogatott képzési programokon a Készségek Európai Éve alkalmából!

belföld
április 17., 19:16

Ott, ahol 2010-ben Gyurcsány zászlót bontott és ami Novák Katalin államfői karrierjének utolsó állomása volt. Bejelentette június 8-ai kampányzáróját és azt, hogy május eleji rendezvénye Debrecenben lesz. Félelem a végeken, szelfiparádé és a parizer, aminek mindig ugyanolyan az íze.

oktatás
április 17., 16:32

A Kulturális és Innovációs Minisztérium elé vonultak, hogy a pénzükről tárgyaljanak. Hankó Balázs most már tisztábban látja, hogy mennyit keresnek az oktatók, és egyetértett abban, hogy bérfejlesztésre van szükség.

POLITIKA
április 17., 17:31

A Fidesz főpolgármester-jelöltjének kampányában egyformán fontos szerepet kaphat a női mivolta és a gyurcsányozás. Szentkirályi Alexandra hétpontos tervben szedte össze, mit változtatna Budapesten.

POLITIKA
április 17., 18:17

„Egy időre elcsendesedünk, mert semmi sem előrébb való a mentális és fizikai egészségünknél.”

külföld
április 17., 19:05

A reptéren ragadt utasoknak fogytán a vizük és az élelmük.

POLITIKA
április 17., 11:39

Pályázat útján választották ki a 6 nőt és 4 férfit, rajtuk kívül maga Magyar, illetve Tarr Zoltán lelkész szerepelhet a párt EP-listáján. A jelöltek többsége külföldön él vagy élt korábban.

sport
április 17., 15:11

A kontinensviadal utolsó napjáig lehet olimpiai kvótát szerezni.

külföld
április 17., 16:16

Szinte napra pontosan öt éve gyulladt ki a párizsi Notre-Dame, egyelőre mindkét tűz oka ismeretlen.

belföld
április 17., 15:05

Magyar Péter nevének említése nélkül.

belföld
április 17., 14:18

Jószai Attila a fiziológiai változások alapján nem járt Kövér László házában, bár a szigetszentmiklósi polgármester ezt állította róla.

Budapest
április 17., 14:06

Jogosulatlan reklámtevékenység és közterület-használat miatt.

Budapest
április 17., 13:07

Az utóbbi évek legnagyobb budapesti ingatlanfejlesztése kezdődik Újpesten.

publicisztika
április 17., 08:16

Senkibe sem lett belefojtva a szó, sőt az illetékes idióták sikeresen meg is sokszorozták az egyébként jellemzően szörnyű dolgokat hangoztatók hangját. De ez pont annyira megengedhetetlen, mintha betiltották volna azt.

FILM
április 17., 13:46

Gabriel García Márquez élete során nem engedte, hogy film készüljön a regényéből. Idén viszont sorozat lesz belőle, alighanem ez az év egyszerre legjobban várt és félt sorozatmegjelenése.

Politika
április 17., 14:12

Márki-Zay Péter óriásplakáton is hirdette, hogy Hódmezővásárhely a legbiztonságosabb. De mi látszik pontosan a bűnügyi statisztikákból?

Média
április 17., 13:35

Négy másik független szerkesztőséggel együtt foglalkozunk a közép-európai biztonság kérdéseivel.

POLITIKA
április 17., 11:44

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy Európa progresszív liberális óceánjában jelenleg Magyarország a különbözőség szigete.

POLITIKA
április 17., 11:44

Pedig a féléves magyar EU-elnökség is közeleg.

eu
április 17., 11:48

Iránról, Izraelről, Gázáról és Ukrajnáról tárgyalnak az uniós állam- és kormányfők az EP-választás előtti utolsó csúcstalálkozójukon.

belföld
április 16., 16:31

Feljelentések kikeresztelkedett szomszédok ellen, bemószerolások, lakáskiutalási kérelmek: a zsidóság kifosztását alulnézetből mutatják azok az elveszettnek hitt iratok, amiket egy Kossuth téri házban rejtettek el Budapest ostroma előtt. Az épület álfalai további dokumentumokat rejthetnek.

belföld
április 17., 04:01

A fideszes polgármesternek az újraválasztásért saját volt párttársaival is meg kell küzdenie, de az ellenzék is megosztott. Két éve a parlamenti választáson több szavazatot kapott itt a baloldal jelöltje, mint a Fideszé. A városnak húsz éven át egy polgármestere volt, azóta minden választást más nyer.

vélemény
április 17., 06:11

Mindenki olyan művet hoz létre, amilyet akar; az állam nem szól bele a tartalomba, ami pedig nem illik bele az Isten-haza-család keretrendszerbe, azt majd eltartja a kultúrafogyasztó, aki amúgy is tele van pénzzel. Igaz, amit a kulturális miniszter állít?

szolgálati közlemény
április 16., 16:42

Jobban ismered nálunk az országot? Várjuk a tippeket a 444 jó hely Magyarországon kalauzba!

POLITIKA
április 16., 13:31

Magyar szerint Orbán = Gyurcsány, Orbán szerint Gyurcsány = Magyar, Gyurcsány szerint Magyar = Orbán.

belföld
április 16., 13:37

„A NER-hez hasonló illiberális látszatdemokráciákban az ellenzéknek vagy hitelessége van, vagy állami támogatása.”

játék
április 16., 13:55

Írasd meg a géppel a születésnapi 444-slágert, és éves előfizetést nyerhetsz!