1 100 000 forintot adtak Rogán ronda, de drága hátizsákjáért

POLITIKA
2013 április 30., 05:35

vuitton12

Egy Jougyert nevű Vatera-árverezőé lett Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetőjének Louis Vuitton hátizsákja. A licit múlt szerda délután indult 80 ezer forintos kikiáltási árról, és hétfő este 10:50-kor zárult az 1 100 000 forintos licittel.
Rogánt rengeteg támadás érte a boltban újonnan 1800 dolláros (kb. 400 000 forint) táska miatt, amit végül felesége, Rogán Cecília tett fel a Vaterára azzal, hogy a bevételt jótékony célra fordítják.

Az árverés oldalán szinte rögtön megindult a trollkodás, szegény Rogánék kaptak a kommentelőktől hideget-meleget, itt van rögtön az első nemvagyokjeditől:

Magyarország szégyenei vagytok és a Magyar Nép átka. Olyat nem lehetne, hogy Antal Urat tegyétek fel aukcióra? Én még azért is hajlandó lennék fizetni, hogy örökre elhagyjátok az országot.

A rendetlenkedők, gyalázkodók hozzászólásainak egy részét a Vatera a piactér felhasználási feltételeinek megsértése miatt törölte, de szerencsére volt olyan jó érzésű felhasználó, aki magától is helyre tette az árverési szájton -helytelenül - politizálókat:

Elképesztő ez a stílus, ami itt egyesek használnak. Ez egy aukciós oldal, nem politikai fórum, ezért szorítkozni kellene erre, nem gyűlölködni - figyelmeztetett Hegyirabló.

vuitton1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.