Játsszon a !!444!!!-gyel, és nyerjen! jegyet!! a Chk-Chk-Chk! koncertjére!4!

2013 május 1., szerda 10:27

Az A38, a Lonely Planet olvasói szerint a legjobb hely a világon, volt olyan kedves, és felajánlott egy csomó jegyet a 444.hu olvasóinak a Chk-Chk-Chk!!! amerikai diszkópunkbanda holnap esti (május 2., csütörtök) koncertjére. Úgyhogy Önnek, kedves olvasó barátunk, már nincs is mást tennie, mint részt venni teljesen ingyenes, minden áthallástól, mutyitól és panamától mentes játékunkban, aztán csütörtök este 8-kor megjelenni a Hajón, és elolvadni a kortárs amerikai diszkópunk dallamára. teljesen ingyen. Ehhez kívánunk nagyon jó szórakozást. Ja, még mielőtt:

- A QR kód a hámozott banán után az emberiség leghaszontalanabb találmánya. Mi másra is alapozhatnánk nyereményjátékunkat, mint a QR kódra?

- A feladat: keressen a 444.hu-n, illetve csatolt részein egy QR kódot! Ne ijedjen meg, még csak most indultunk, nem lesz nehéz megtalálni.

- Ha megtalálta, olvassa le!

- Ha leolvasta, egy idézettel szembesül. Határozza meg, melyik irodalmi műből való az idézet!

- Ballagjon oda a könyvespolchoz, vegye le a szóban forgó kötetet, majd üsse fel az első oldalon, és jegyezze fel az első mondatot! Nem a fejezetcímet vagy a fejezetszámot, hanem az első rendes mondatot.

- Írja a mondat végére, hogy !!444!!! - pontosan így, el ne rontsa!

- Ezt a mondatot, a végén a !!444!!!-gyel kuldje el a szerk@444.hu emailcímre!

- Akkor mi visszaírunk, hogy nyert...

... és már mehet is a Chk-Chk-Chk-ra! Bemondja a nevét, meg hogy !!444!!!, és nyílik a kapu.

Az első 100 jelentkező nyer, és akkor most már tényleg jó szórakozást!