Hol a határ, picsaember?

internetek
2013 május 04., 09:47

Nekünk már az a lendület is követhetetlen volt, amivel a csodálatos szegedi picsaember tegnap betört a magyar internetre, neki viszont úgy fest meg se kottyant, felbukkanása óta egymást érik az események:

  • A Facebook-oldal készítői váltottak, egy visszafogottabb, de egyben kevésbé kifejező nevet találtak hősüknek. A szegedi picsaember helyett már Mr. Forrónadrágként említik
  • Jelentkezett egy szegedi turkáló, hogy a nyári kollekcióhoz reklámarcnak szeretnék Mr. Forrónadrágot
  • Egy másik üzletből meg azt jelentették, hogy bizony egy nap alatt az összes forrónadrágjuk elfogyott
  • több mint hétezer lájkoló jött össze egy nap alatt, és egymást érik a sajtómegjelenések
  • És végül: beindult a picsaszpotting, 58 perce például azt jelentették, hogy már ma is az utcákat járja a titokzatos férfi!

Meddig-meddig picsaember?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.