A szekszárdi polgármester nem érti mi a gond

bűnügy
2013 május 10., 14:50

A trafikbotrányba eddig legmélyebben belemerülő Horváth István az Indexvideónak adott elképesztő interjút. Szerinte a hangfelvételen hallható beszélgetés csak egy spontán beszélgetés volt, amúgy meg ők úgy sem dönthettek arról, hogy ki kapjon trafikot, szóval csak úgy végigbeszélték a városban szóba jöhető embereket, hiszen fontos, hogy a városvezetés tájékozott legyen.

A következő körben Horváth némi ellentmondása keveredik annak kapcsán, hogy miért mondta azoknak, akik hozzáfordultak, hogy segíteni fog, ha egyszer erre nem is volt lehetősége, de Horváth végül kivágta magát azzal, hogy ő szíve szerint mindenkinek megpróbálna segíteni.

Az meg, hogy a húga és az egyik fideszes városi képviselő is nyert, az nem összeférhetetlenség, hiszen nem az önkormányzat által befolyásolt pályázat volt, amúgy sem tudja az ismerőseit és a családtagjait korlátozni abban, hogy pályázatokon induljanak.

Arra a riporteri kérdésre, hogy végül miért mégis azok nyertek, akikről a beszélgetés során szó volt, hogy nyerjenek, Horváth úgy reagált, hogy az ügy szempontjából ez csak egy meddő beszélgetés volt, olyan mintha arról beszéltek volna, hogy egy spanyol focimeccsnek mi lesz a végeredménye.

A képviselő lemondani persze nem tervez, miért is tenné.

Magánemberként mondom, hogy amúgy nem is feltétlen a jelenség a szokatlan vagy a kellemetlen, hanem inkább a stílusosság teljes hiánya. :/

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.