Gyurcsány: Orbán Viktor nem fasiszta

POLITIKA
2013 május 13., 19:21
comments 1
  • Molnár F. Árpád egy kicsit be van kattanva
  • Gyurcsány Ferenc szeretne bejutni a Parlamentbe
  • Mindketten ismerik az igazságot...
  • ...és nem szeretik Orbán Viktort
photo_camera Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc a balatonfüredi szívkórház kertjében

Egyesek a világvégét emlegetik, mások csak felkiáltójelekkel képesek kommunikálni, mióta kikerült a hálóra Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc találkozásáról készült videó. A Hírháttér Multimédia alapítóatyja, a világot fojtogató kémhálózat szinte egyetlen tanúja, Molnár F. Árpád a volt miniszterelnököt Balatonfüreden kaptak el egy rövid beszélgetésre.

Az egyes vélemények szerint egyszerűen csak elmebeteg Molnár F. Árpád az egyes vélemények szerint egyszerűen csak elmebeteg Gyurcsány Ferencet először a Demokratikus Koalíció várható terveiről kérdezte. Ebből túl sok érdekesség nem derült ki, a volt miniszterelnök elmondja, hogy a hét egyik felében vidéken politizál, minden nap egy-egy megyében érdeklődik különféle inzéményvezetőktől a részletek felől: "Ne csak az egészet lássam."

photo_camera Molnár F. Árpád Balatonfüreden

A Hírháttér Multimédiát természetesen a DK szervezeti, hálózati felépítése érdekli leginkább, ezért Gyurcsány Ferencnek erről is be kell számolnia. "Elsők, másodikak vagyunk az ellenzéki oldalon" - fitogtatja erejét a volt miniszterelnök, magát nagyon népszerű politikusnak állatva be.

Molnár F. végül rátér a lényegre.

"Az Orbán rezsim már a 2000-es évek környékén is fasisztoid volt" - jegyzi meg, majd igyekszik Gyurcsányt is erre a platformra állítani, ám az őszödi szónok megszimatolva valamit óvatosan kikerüli a csapdát, és őszintén szólva az unalomig ismert nótát fújja csak, miszerint Orbán nem fasisztoid, csak használja a szélsőjobb eszméit a maga politikájához.

"Nem gondolom, hogy demokrata lenne a miniszterelnök, azt gondolom az önkény embere, de - újra mondom - szerintem nem fasiszta." Ezzel a mondattal zárul a Hírháttér Multimédia Balatonfüredi riportja, de az utolsó képek alá bevágott zene mégis valami furcsát sejtet.

Talán Gyurcsány is az Echelon prófétája lett? Őt is behálózták? Talán a következő adásból kiderül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt