Nő a legjobban fizetett frakciótanácsadó

POLITIKA
2013 május 16., 17:22

frkaciokoltesek-egyeni4

Összegyűjtöttük, kik kaptak a legtöbbet az elmúlt két évben a pártok parlamenti frakcióitól azon lista alapján, amit az Országgyűlés adott ki. Fölényesen vezet Varga Hajnalka, akiről egyelőre nem tudtunk meg semmit, várjuk a válaszokat a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjától. Benne vannak a legtöbbet keresők húszas csoportjában a Századvég elemzői is, Kitta, Schultz, Molnár és G. Fodor is.

Olyan celebeket is találunk a listán, mint Usztics Mátyás a Jobbik kommunikációs edzője is vagy Grosics Gyula. Sokat keresett a Jobbik önkormányzati szakértője Menczingerné is. Hála istennek egyébként is sok a nő a listán, nem úgy mint a 444 szerkesztőségében, de például Tóth Józsefnéről csak sejtjük, hogy esetleg azonos lehet a Fidesz-frakció gazdasági kabinetjének vezetőjével, a budapesti rendőrfőkapitány anyukájával, Maurer Adélt pedig még keressük. Ha esetleg felismer valakit, várjuk levelét a szerk @ 444.hu címre!

Összes cikkünk a témában innen érhető el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt