Feltörték Papcsák Ferenc autóját

politika
2013 május 17., 06:50

A zuglói polgármester kocsijából csak pénztárcáját és Fidesz-flottás telefonját vitték el. Laptopját, fényképezőgépét és egyéb értékeit értintetlenül hagyták. Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, és ha már így alakult, belekevert egy helyi LMP-st az ügybe. Papcsák bízik abban, hogy az eset nincs összefüggésben azzal, hogy "egy zuglói LMP-s képviselő hosszú évek óta vizslatja parkolási szokásait, és rendszeresen fényképezi autóját". Azt viszont gyanúsnak tartja, hogy csak a személyes iratait és telefonját vitték el, írja az MTI.

Beszéltünk a Papcsák által hírbe kevert LMP-ssel, Várnai Lászlóval, aki miután kinevette magát a polgármester feltételezésén, azt mondta: neki nincs annyira hivalkodó autója, mint Papcsáknak, de az ő 17 éves kocsiját is feltörték már. "Nem kell benne hagyni a telefont" -  üzent a polgármesternek az LMP-s blogger.

Hívtuk Papcsákot is egy általunk ismert számon (nem tudjuk, hogy ez a flottás telefonja-e), kicsöngött, de senki nem vette fel. Ha esetleg Önhöz került volna valahogy a polgármester telefonja, írjon, szívesen visszaadjuk Papcsáknak.

photo_camera http://varnailaszlo.blog.hu/

A Blikk februárban írta meg, hogy húszmilliós Mercedesre cserélte kocsiját Papcsák. A lap szerint a polgármester tavaly júliusban jutott hozzá a Mercedes csúcsmodelljéhez, az ügyvédi irodáján keresztül. Papcsák egy Chryslert cserélt le, amiről korábban azt állította, hogy az is a Papcsák Ügyvédi Iroda tulajdonában volt, 2011-es képviselői vagyonbevallásában mégis feltüntette a szerinte nem luxusautót. A Blikk birtokába került fotók tanúsága szerint a Papcsák által levetett Chrysler 300C-vel tavaly már egy 700 milliós zuglói önkormányzati bölcsőde- és óvodafelújítást elnyert cég ügyvezetője közlekedett.

Papcsákra egyébként rájár a rúd. A Blikk éppen ma írta meg, hogy megfelezték extra méretű parkolóhelyét a zuglói önkormányzatnál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.