Megtaláltuk Mark Zuckerberget

media
2013 május 28., 9:29

A Zónánál most spottolták Mark Zuckerberg Facebook-alapítót, aki a Lánchíd utcában bement a Market nevű delikáteszboltba, elment a Zóna előtt, kétszer is megnézte az étlapot, de végül átment a szomszédos Marvelosába – írta Kovács Máté a Baldaszti Csoporttól.

Fotó: Kovács Máté

A Zuckerberg-házaspár egy cseh rendszámú Mercedesszel és két testőrrel közlekedik.

A 444 találkozott Mark Zuckerberggel

Ács Danit és Botos Tamást azonnal a helyszínre küldtük, aki meg is találta a párt, akik a Marvelosában ettek. A helyen nem árulták el, hogy mit.

Fotó: Ács Dani / 444

A Nagy Találkozásról videó is készült!!444!!! Ezen látszik, hogy a riportereink próbált velük beszélgetni, és azt kérdezi: „Hello, Mark, what are you doing here?” Priscilla Chan meg is kérdezte angolul, hogy: „Ezt most videózni fogod?” Aztán a szigorú testőrök elhajtották a riportereinket.

Ezután a riportereink egy darabig követték őket, és felvették, ahogy a Duna-parton sétáltak.

A Spílerben ivott

Éjjel írtuk meg, hogy először a bulinegyedből jelentette Karányi Dániel DJ és reklámszakember, hogy látta a Facebook alapító-tulajdonosát és a feleségét a Gozsdu udvarban, a Spílerben. Rövid keresés után kiderült, hogy egy Budapesten turistáskodó azeri lány a Twitteren valamivel korábban írt a milliárdos vállalkozó felbukkanásáról. Somogyvári Miklós, a Spíler üzemeltetője az Origónak elmondta, hogy Zuckerberg egy sört ivott, a felesége egy limonádét kért, és 20-30 percet ültek a bárpultnál.

Mark Zuckerberg és a felesége, Priscilla Chan néhány napja még Berlinben volt, de a hétvégét már Bécsben töltötték. A Dotoho blog arról írt, hogy az amerikai pár életébe Bécs után befért Prága is, ahol a Mekibe is beugrottak, hétfőn pedig közvetlenül Budapest előtt még Pozsonyban is jártak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt