Orbán Viktor leveti a kapcáját

politika
2013 június 11., 09:25

Már bőven elég volt a miniszterelnök árvízi hőstetteiből, mégis képtelenség nem nézni Orbán Viktor új árvízi videóját, mióta tudjuk, hogy ő az új Gyurcsány Ferenc.

kapca2

A mostaniban Bakondit vezényli Bajára („Tábornok úr, Baja!”), és a tököli sajtótájékoztatón közli, hogy a szerbiai magyarokat is meg kell védeni az árvíztől.

Aztán leveszi a csizmáját, illetve a fehér Nike zokniját. Közben kommentálja: „Kapca... az a szó, hogy kapcabetyár, az hogy kikopott, pedig az milyen jó szó”, majd fűzi tovább a gondolatot, és hasonló szavakon mélázik: „Vakegér... kapcabetyár... bakmacska, az is elfogyott már... kanmajom... emlékszem régi futballmeccsekre, az is volt.”

Megérkezik Budapestre, megköszön mindent a lányoknak, és – megint a 2006-os foci-vb-s kabala-hátizsákjával – visszatér a parlamentbe, de a liftben még tájékozódik egy gyorsat.

Orbán, árvíz, Orbán

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.