Ingyen buszozhatnak a hétvégi éjszakai járatokon a pécsi nők

közlekedés
2013 június 13., 13:31

Évek óta kísérletezik Pécs városa az OTP-vel közösen kialakított városkártyával, a Tüke-kártyával. Most újabb akciókat csapnak hozzá a kártyához, abban bízva, hogy így még jobban elterjed majd.

A legfontosabb újítás, hogy a pécsi nők a kártya felmutatásával ingyen utazhatnak az éjszakai buszokon péntek, szombat és vasárnap éjjel. A közelmúltban több éjszakai támadás is történt a városban, a kedvezménynek épp az a célja, hogy a városban élő nők biztonságosan utazhassanak haza a szórakozóhelyekről.

(via PécsMa)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.