Wendy Davis épp nem beszél

külföld
2013 június 26., 03:22

De nem tudom, miért. Elvileg most kell végetérnie a 13 órás filibusternek, amivel el meg akarja akadályozni a szigorú abortusztörvény elfogatását. Tegnap Mivoltma a lelkemre kötötte, hogy megnézem reggel, de azt nem mondta, hogy értelmeznem is tudni kell, mi történik épp.

Update: felfüggesztették a filibustert, amiből elég nagy káosz lett. Davis állítólag eltért a tárgytól, mert egy korábbi törvényről kezdett el beszélni.

A Gawkeren volt egy elég jó videó arról, hogy reagáltak a nézők a filibuster felfüggesztésére. A republikánusok elvileg elfogadták a törvényt, de hivatalosan ezt még nem erősítették meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.