https://444.hu/assets/melyrep21ck.jpg

Csodálatos színekben rothad Budapest

Budapest
2013 július 09., 18:44

Megint budapesti utcafotós-projekt a 444-en! Legutóbb olyan fotóstól kaptunk képeket, aki az itt élők mindennapjainak szinte már jelentéktelen pillanatain keresztül fényképezte a várost. Most viszont minden maradék személyesség is teljesen odalesz, a Mélyrepülés mikroblog fotósa ugyanis a magára hagyott várost keresi és fényképezi folyamatosan.

A Cornélia Vespertina álnéven dolgozó fotós leggyakrabban a nyolcadik kerület utcáit járja. Képeiből egy repedésekkel, mállásokkal tarkított, elhasznált város bukkan elő. De ezek pillanatra sem nyújtanak kellemetlen látványt, a magukra maradt, romos épületekben rejlő erő áthatja a képeket. Erre jelentenek példát az itt kiválogatott képek és a blog remek színesváros sorozata is.

a

a

a

aa

melyrep16

melyrep6hunyaditer

melyrep15nepszinhaz

melyrep13

melyrep4

melyrep14balaton

aaa

aa

aaa

melyrep8

aaa

aaa

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.