Régi álmom látszik megvalósulni a budapesti vívó-világbajnokság reklámjában

sport
2013 július 10., 14:33

Na, ilyen egy fasza reklám! Amiről máris eszembe jutott, hogy bár a kardvívás simán a világ legjobb sportja, de azokon kívül, akik valaha kardoztak, nem nagyon érti vagy látja senki.

Ezért már régen kitaláltuk az arénavívást, amiben a versenyzők székeket és asztalokat is hajigálhatnának egymáshoz, lenne csillár, lépcső, satöbbi. A pálya berendezőjének legalább akkora szerep jutna, mint mondjuk alpesi síben a lesiklásnál a pályatűzőnek. A magyarok mondjuk jók lennének csilláron, a franciáknál jobban senki se bánna a függönnyel, az olaszok pedig verhetetlenek lennének az erkélyről lelógó indán.

De visszatérve a videóra: a főszereplő olimpiai bajnok Szilágyi Áron mellett 31 fős stáb dolgozott az egy perces filmen. A rendező-operatőr Vermes Iván, a producer-társrendező Deák Lajos volt.

Via Kreativ

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.