Megint alattunk parkol tilosban a rokkantigazolványos Bentley

autó
2013 július 15., 10:55
photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Úgy 50 méterrel a múltkori parkolóhelyjétől áll az állítólag rokkantigazolványos, szlovák (komáromi) rendszámú Bentley. A 60 milliós, matt fekete luxusautó akkor az OTP előtt állt, mi pedig több mint fél óra várakozás után feladtuk. Persze amint visszaértünk a szerkesztőségbe, az autó el is tűnt. Most nem hagyjuk veszni a lehetőséget, Botos Tamás lesben áll.

Ha bármi történik, megírjuk.

Update 14:30

Az előbb egy rendőrautó elment a Bentley előtt, de nem álltak meg intézkedni. Pedig eléggé Kánikulai délután-hangulat van.

photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.