Snowden egy hónapja Moszkvában

külföld
2013 július 23., 12:07

Jeles fordulóhoz érkezett az NSA-botrányt kirobbantó Edward Snowden története, ma egy hónapja érkezett Moszkvába, ahol azóta se mozdulhatott ki a reptéri tranzithotelből. Azt, hogy ott van, egy hete tudjuk biztosan, akkor kért menedékjogot Oroszországtól. Annak örömére sajtótájékoztatót is tartott, amin végre képi bizonyíték is született ottlétéről. Hétfőn még az a hír járta, hogy hamarosan engedélyt kaphat a hotel elhagyására, de úgy tűnuk, a hónapfordulót még a börtönjellegű tranzitszállóban töltheti.

Via Reuters, CBS News

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.