Férjhez megy Orbán Ráhel

POLITIKA
2013 július 30., 05:04

Orbán Viktor legidősebb lánya Tiborcz Istvánhoz megy hozzá. A pár hét éve ismerkedett meg Felcsúton egy húsvéti mulatságon. Ráhel tavaly nyáron mondott igent a kérőjének. Az esküvő a vőlegény családjának tanyáján lesz, klasszikus falusi lagzit képzeltek el: lesz csűrdöngölő és cigányzenekar is. Utóbbihoz Orbán Viktor ragaszkodik, aki minderről a Blikknek mesélt. Végleg elintézve ezzel amúgy azt a múltkori vitát, hogy akkor lányai közszereplőnek számítanak-e.

Orbán azt is elmondta, hogy a fiút öt éve ismeri, de a szüleit régebb óta, édesapja ugyanis jó orvos, jól menő gazdasága is van.

Hasonlóról írt tavaly az Átlátszó is, amikor kiderítették, hogy a Fejér megyei Bicskén Tiborcz testvére, Eszter lett a legnagyobb nyertese az állami földbérleti pályázatnak. A vőlegény amúgy ügyvéd, a Közgép-leányvállalat E-OS Innovatív Zrt. igazgatósági tagja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.