Újra bevetette a rokkantkártyát a fekete Bentley sofőrje

közlekedés
2013 július 30., 09:25

Amikor a 444 szerkesztősége előtt parkolt az országszerte hírhedt matt fekete Bentley, egyetlen érdekességre lehetett felfigyelni a korábbi esetekhez képest: az autóban nem volt mozgássérült igazolvány. Tegnap estére az is előkerült.

Szemfüles olvasónk, Beatrix régóta vadászik a Bentley-re, és kedd hajnalban, fél 2-kor sikerrel járt: az V. kerületi Markó utca 1. előtt pillantotta meg az autót, ami ezúttal nem tilosban parkolt. Valahol itt:

bentleysv

 

A műszerfalon egy Forma-1-es belépő mellett, ami a Hungaroring Super Gold tribünjére szól, egy mozgássérült igazolványt is sikerült megörökíteni.

bent1
bent2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.