A legmenőbb miniszteri biztos: Kiss Eliza

POLITIKA
2013 július 31., 17:21

Bár állami vezetőként járna neki a kiemelt egészségügyi ellátás, de ő nem veszi igénybe.

Mondjuk a történethez az is hozzátartozik, hogy a hegyközségek megújításáért és a szőlő-bor ágazat fejlesztéséért felelős miniszteri biztos nem is tudta, hogy pontosan milyen lehetőségei vannak. Ez a ma reggeli posztunkból derült ki neki.

Ezt az egészet pedig mi onnan tudtuk meg, hogy Kiss Eliza fogta magát, és saját nevén kommentelt az állami vezetőknek járó eü ellátásról szóló poszt alatt.

Nem ismerem személyesen a miniszteri biztosok többségét, de a következők miatt biztos vagyok benne, hogy köztük Kiss Eliza a legmenőbb:

  • Nem méltatlankodott, adott ki arrogáns közleményt, küldött fenyegető emailt, hanem tök normálisan kommentelt a poszt alá, ami róla is szólt.
  • Bár járna neki törvény szerint a kiemelt ellátás, azt nem veszi igénybe, hanem kiállja a sort a rendelőben, mint bárki más.
  • Saját bevallása szerint nem is pörgött rajta korábban, hogy miniszteri biztosként mi minden járna neki.

elizak

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt