Kapolcson árulják a Viszkis Rabló köcsögeit

életmód
2013 július 31., 07:14

Tavaly januárban, 12 év után szabadult Ambrus Attila, a Viszkis Rabló a sátoraljaújhelyi börtönből, ahol volt szerencséje megismerkedni a kerámiázással, és most különböző iparművészeti remekekkel kényezteti a nagyközönséget. Még webszájtja is van, ha valaki nem ismerné.

Az Ambrus-kerámiák a kapolcsi napokon is felbukkantak egy standon, sajnos nem maga a Viszkis árulja őket, és az áruk sincs kiírva. A lényeg, hogy Ambrusnak a jelek szerint sikerült átmentenie a viszkis motívumot a dolgos hétköznapokba: feltalálta a viszkis flaskát, amit kézjegyével is ellát. Ha valaki vesz egyet, mesélje majd el, milyen érzés rablós flaskából inni a Lagavulint. Vagy a Jack Danielst. A képeket köszönjük Ádámnak!

v4a v1a v2a v3a

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.