Nem adtunk írásbeli garanciát, nem lesz interjú a Bentley tulajdonosával

Média
2013 augusztus 02., 13:53

Miután első megkeresésünkre még egyértelműen elutasító volt, jelentkezett a 444-nél Dino Marsani belga üzletember és pókerjátékos, aki a rendszeresen tilosban parkoló Bentley tulajdonosa. Azt mondta, abban az esetben hajlandó interjút adni, ha írásban garantáljuk, hogy ezután csakis akkor írunk róla, ha konkrét jogsértést követ el.

Azt gondoljuk, ilyen kötelezettséget egy újság senkivel szemben sem írhat alá. Így eltekintettünk attól, hogy interjút készítsünk vele. Újabb cikket pedig akkor közlünk róla, ha olyasmi történik, amit érdekesnek tartunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.