Destroy the Violin: The Exploding Inevitable Edvin Marton Metal Show

zene
2013 augusztus 26., 07:56

Mága rég nem lesz a világon / Mikor még reszel Edvin Marton

Yngwie Malmsteen a betonsorban sincs: belebújt az ördög a 3 millió dolláros hegedűbe Andy Vajna és Palácsik (most már Vajna) Tímea esküvőjén.

A képek alapján az évszázad nászán acélosan horzsoltak Edvin Marton (eredeti nevén: Csűry Lajos) mázsás, varacskos bazaltriffjei. Vajnáék láthatóan fülrepesztő, büdös, mocsári hegedűriffekre döngöltek.

photo_camera Fotó: Vajna Tímea / Facebook

Edvin díszvendégként darált brutálisat az álompár Los Angeles-i esküvőjén, és éppen most költözik ki Miamiba. Onnan indul világhódító turnéra, amin egy vitatottan 660 millió forintos Stradivarin fog fűrészelni a nagyérdeműnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.