Türelmi időt ad a NAV a pénztárgépekre

gazdaság
2013 augusztus 26., 05:40

Ha kellene mondanom egy dolgot, amit a kormány még a trafikutyinál is jobban megszervezett, nem tudnék dönteni, hogy az e-útdíjrendszert, vagy a pénztárgépek NAV-hoz kötését mondjam. Hiába mondja ugyanis mindkettőről egy éve folyamatosan mindenki, hogy nem lesznek meg időre, és nem lesz belőlük pénz, mégis úgy csinálnak, mintha minden rendben lenne.

Most az eleve kitolt augusztus 31-ei határidőre húzhatnak még rá egy hónapot a boltok, mert a NAV törelmi időt hagy nekik. Szeptember elsejétől egyelőre csak az ellenőrzik, hogy üzembehelyezési kódot igényeltek-e a kedves árusok. (MTI)

Tbg korábban írt egy remek esszét a pénztárgépmutyiról. Ja, egyébként itt is jó Közgépnek lenni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.