Művészettörténeti breaking: George W. Bush talán túllépett a kutyakorszakán és belépett a macskakorszakába!!4!

kultúra
2013 augusztus 28., 04:56
photo_camera Gucifer, Gawker.com

Két új, eredeti George W. Bush festményről közölt képet a Gawker. A volt amerikai elnök, aki valósággal tűzbe hozta a modern művészeti életet első, önmagát fürdés közben ábrázoló festményeivel - melyeken finom iróniával egy köralakú borotválkozótükörből nézett vissza a befogadóra -, érettebb fázisában a kutyák felé fordult.

photo_camera Gucifer, Gawker.com

Két legújabb festményének egyikén is kutyák láthatók, de a Gawker elemzése szerint ezek ideges ecsetkezelése változást jelez. Pláne, ha mellé vesszük a másik új alkotást, amin egy békésen elterölőő macskát láthatunk.

photo_camera Gucifer, Gawker.com

A képeket, mint az eddigieket is egy Gucifer nevű összeeskűvéselmélet-rajongó hacker szerezte meg.

Via Gawker

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt