Surján László leleplezi a kacsamáj-összeesküvést

politika
2013 augusztus 28., 7:33

kacsa

A kereszténydemokrata EP képviselő szabad asszociációs játéka a pástétomtól a 3 millió jobboldali szavazó elveszejtésén dolgozó magyar baloldalig.

Volt ez a történet a múlt héten Surján László kacsamájas Facebook posztjáról.

Akinek esetleg mostanáig kimaradt, annak kb. annyit érdemes tudnia, hogy Surján a Facebookon panaszkodott, hogy a CBA-ban cseh májpástétomot próbálnak magyarként eladni. Ezután a CBA leszedette a polcokról a félrevezető pástétomot, amiről viszont az Index kiderítette, hogy nem is cseh, hanem tényleg magyar.

Surján tegnap rendkívül szórakoztató, 7000 karakteres posztban vágott vissza.

(...) számtalan portál vette át, színezte tovább a történetet, mind imamalom módjára hajtogatták, hogy milyen butaságot követtem el. Alkalmasnak találták a történetet arra, hogy egy lejárató kampányt indítsanak. A számos facebook bejegyzés arra utal, sikerrel. Pedig sem az index.hu részéről, sem az engem, a KDNP-t, a Fideszt, a CBA-t és a fél világot támadó elvakultaktól nem túlzás elvárni, hogy megértsék a pástétomra írt szövegnek a képen látható részletét.

Ha lejáratás volt a cél, nézzük, mi lett az eredmény? Több mint száz új „lájkoló” a facebook oldalamon, az „ismerősök” számának a növekedése, sok olyan beírás, amelyik álláspontomat támasztja alá. Valójában tehát köszönettel tartozom a támadásért.

A mai magyar úgynevezett baloldalnak viszont nincs más üzenete: vesszen Orbán Viktor minden hívével együtt. Hogy ez két-három millió magyar? Ezzel nem foglalkoznak.

A baloldal értelmiségi holdudvar már ismét ott tart, mint az SZDSZ ámokfutása után, nincs kire szavazzon. Üresen jár a malom, ahogy mondják, s ebből a kínból születnek az efféle kacsapástétom ügyek.

Surján posztja errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt