Nem akart fizetni a benzinért a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik dolgozója, ezért fegyverrel fenyegette a kútkezelőt

Frissebb cikk a témában

Kéms gonna kém, mondja a művelt latin, de ebben az esetben nincs igaza, mert rabolnak is. A Budapesti Nyomozó Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik dolgozója ellen, írja az MTI (ezt a mondatot másolás után történő beillesztéssel helyeztem ide).

A közlemény szerint a szakszolgálat hivatásos állományába tartozó tagja szerdán 20 óra körül Budapesten, egy XIII. kerületi benzinkútnál tankolt, majd fizetés nélkül akart távozni. A kútkezelő a gépkocsihoz lépett, hogy feltartóztassa, ekkor azonban a gyanúsított dulakodni kezdett vele, majd a jobb első ülésről magához vette engedéllyel tartott lőfegyverét és ráfogta a kútkezelőre, felszólítva, engedje el, különben lőni fog.

A gyanúsítottat a rendőrök még szerda este elfogták és őrizetbe vették, az ügyészség indítványozza előzetes letartóztatását. (Ez mind kopipészt volt).

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.