Nem lesz közös ellenzéki miniszterelnökjelölt

politika
2013 augusztus 29., 10:08

tumblr_ms5ic4zmh11s06q5zo2_400

A HVG szerint az egyéni jelöltek közösek lesznek, de Bajnaiék és Mesterházyék külön listát indítanak, és mindketten miniszterelnökjelöltek lesznek. Most már tényleg 99,99 százalék az esélye annak, hogy 2014 után is Orbán Viktor legyen Magyarország miniszterelnöke, és a Fidesznek nagyon jó esélye lesz az újabb kétharmadra is.

A 106 egyéni választókerületből 75-ben a szocialisták, 31-ben az Együtt-PM állít jelöltet a jövő évi választásokon a két fél csütörtökön kötött megállapodása alapján - jelentette be Mesterházy Attila szocialista pártelnök csütörtökön Budapesten.

Az egyezség szerint az Együtt-PM-nek jutó 31 körzetből hét budapesti, így a II., az V., a VII., a XII., a XVI., a XXI. és a XXII. kerület, valamint köztük van az egyik miskolci, debreceni, szegedi, győri és kaposvári körzet is.

Gif: Sailorripley tumblr

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.