Sem a kiadó, sem én, sem a szerkesztő nem gondoltuk, hogy ez egy pénisz

oktatás
2013 szeptember 09., 12:13
photo_camera Nagyobb méretben.

Megszólalt a 10. osztályos irodalomkönyv szerzője!!44!!!44!!

Nagyon jókat mond.

Azt gondolom, hogy mindenki azt lát bele, amit szeretne és amire asszociál. Sem a kiadó, sem én, sem a szerkesztő nem gondoltuk, hogy ez egy pénisz. Ha egy kicsit valaki közelebbről megnézi ezt a felületet, valamiféle glettelést lát, és valamilyen csapolás vagy hibajavítás eredményét. Aki valaha látott már deszkakerítést, az tudja, hogy a deszkakerítés nem így néz ki. Ez inkább egy régies bútorfelület.

 

A borító egy metaforikus koncepcióba illeszkedett: a kilencedikes tankönyv borítója kő, az alapozás, a tizedikesé a fa, a szerves fejlődés, a tizenegyedikesén egy villamossín fut, tehát megjelenik a fém, a megszilárduló tudás. A tizenkettedikes könyvnek pedig egy üvegfelülelet gondoltunk, amely az átláthatóság metaforája.

(madeinpecs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.