RSS + 444 = WIN

444
2013 szeptember 10., 09:22

Már múlt pénteken volt pár fontos változtatás, és most megint peremet vágó újdonságokkal kedveskedünk kedves olvasóinknak.

Főleg azoknak lesz ez érdekes, akik mindenféle RSS-olvasókat használnak.

Szóval mostantól bármelyik címke, szerző vagy kategória oldal címe mögé beírja, hogy /feed, akkor kap egy RSS feedet, amiben annak a szerzőnek, címkének vagy kategóriának a cikkei jelennek meg.

Például:

De ez nem minden.

Van egy fontos, új kategóriánk is, ennek az a neve, hogy "gurítás" (az angol featúra szó szabatos, szellemes fordítása). Ezt a kategóriát megkapja minden olyan poszt, amit fontosabbnak gondolunk. Szóval ha ön csak hosszabb anyagokat szeretne olvasni, bátran keresse föl a

internetes weboldalt, és akár RSS-hez is juthat a fenti módszerrel:

Köszönjük a figyelmet, további jó szórakozást kívánunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.