https://444.hu/assets/D_MAR20130913012.jpg

K1 világbajnokkal gyakorlatozott a TEK

hadsereg
2013 szeptember 13., 11:42

Gyakorlatozott a Terrorelhárító Központ, amiről az MTI képeket készített. Sajnos azonban elfelejtették kitakarni a TEK munkatársainak arcát, így felismerhetőek maradtak. Lapunk kijavította a hibát, ebben a cikkben pedig közöljük a már törvényes képeket. Peter Aerts közszereplő, úgyhogy őt nem kellett kitakarnunk.

photo_camera Budapest, 2013. szeptember 13. K. Attila, a központ kiképzője, H. János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója és Peter Aerts, háromszoros K1 világbajnok (b-j) a TEK felkészítő edzése után tartott sajtótájékoztatón Budapesten 2013. szeptember 13-án. MTI Fotó: Marjai János

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.