Tudományos szenzáció: egy nigériai egyetemista mágnesekkel bizonyította be, hogy a melegházasság rossz

TUDOMÁNY
2013 szeptember 14., 14:13

albert einstein

Chibuikem Amalaha tudományos áttörését az egyetem is támogatja. A felfedezés egyszerű: Amalaha a fizika segítségével bemutatta, hogy két mágnes ugyanolyan pólusú fele taszítja egymást, és ebből arra következtet, hogy a nőknek nem szabad nőkkel, a férfiaknak pedig férfiakkal lefeküdniük.

A polihisztor biológiailag, kémiailag és matematikailag is levezette, hogy a homoszexualitás rossz. Egy nigériai oldalon megjelent interjúban tényként kezelik a tudományos diadalt.

Amalaha a Lagosi Egyetem posztgraduális képzésén vesz részt, és a tanárai szerint egy nap Nobel-díjat fog kapni.

Nigériában 14 év börtön járhat homoszexualitásért, északon pedig akár halálra kövezés is.

(Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.