21 év után vádolja molesztálással Woody Allent lánya

REUTERS/Mario Anzuoni

Dylan hétéves volt Allen és Mia Farrow botrányos válása idején. Farrow már akkor azzal vádolta Allent, hogy zaklatta a lányukat, de a bíróság bizonyítottság hiányában ezt elvetette. Dylan akkor nem tanúskodott, most a Vanity Fairnek beszélt a rettegésről, amit Allen okozott neki.

"Sok minden van, amire nem emlékszem, de arra, hogy mi történt a padláson, igen. Pontosan emlékszem, hogy mit viseltem, és arra is, hogy mit nem" - mondta a Vanity Fair riporterének, Maureen Orth-nak, aki 1992-ben tudósított a botrányról. Dylan, aki még a nevét is megváltoztatta, azóta "bénító" rettegésben él. "Félek tőle, félek a képétől is" - mondta.

Az 1992-es perben nem idézték tanúnak. "Ha beszélhetnék a hétéves Dylannal, azt mondanám neki, hogy legyen bátor, és tegyen vallomást" - mondta. Allen nem reagált a megkeresésekre, ügyvédje, Elkan Abramowitz szerint még mindig tagadja a vádat.

Allen és Farrow kapcsolata azért került válságba, mert Allen viszonyt folytatott akkor 22 éves nevelt lányával, Soon-Yi Previnnel. Farrow-t teljesen felzaklatták a történtek, azonnal válni akart és pert indított Allennel közösen nevelt 14, javarészt fogadott gyermekük felügyeletéért.

Most, húsz évvel az eset után Farrow komoly sebet ejtett Allenen. A párnak három vér szerinti gyereke volt. Farrow most azt állítja, hogy fiuk, Ronan valójában "örök szerelme" Frank Sinatra fia lehet. (Vanity Fair)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.