21 év után vádolja molesztálással Woody Allent lánya

REUTERS/Mario Anzuoni

Dylan hétéves volt Allen és Mia Farrow botrányos válása idején. Farrow már akkor azzal vádolta Allent, hogy zaklatta a lányukat, de a bíróság bizonyítottság hiányában ezt elvetette. Dylan akkor nem tanúskodott, most a Vanity Fairnek beszélt a rettegésről, amit Allen okozott neki.

"Sok minden van, amire nem emlékszem, de arra, hogy mi történt a padláson, igen. Pontosan emlékszem, hogy mit viseltem, és arra is, hogy mit nem" - mondta a Vanity Fair riporterének, Maureen Orth-nak, aki 1992-ben tudósított a botrányról. Dylan, aki még a nevét is megváltoztatta, azóta "bénító" rettegésben él. "Félek tőle, félek a képétől is" - mondta.

Az 1992-es perben nem idézték tanúnak. "Ha beszélhetnék a hétéves Dylannal, azt mondanám neki, hogy legyen bátor, és tegyen vallomást" - mondta. Allen nem reagált a megkeresésekre, ügyvédje, Elkan Abramowitz szerint még mindig tagadja a vádat.

Allen és Farrow kapcsolata azért került válságba, mert Allen viszonyt folytatott akkor 22 éves nevelt lányával, Soon-Yi Previnnel. Farrow-t teljesen felzaklatták a történtek, azonnal válni akart és pert indított Allennel közösen nevelt 14, javarészt fogadott gyermekük felügyeletéért.

Most, húsz évvel az eset után Farrow komoly sebet ejtett Allenen. A párnak három vér szerinti gyereke volt. Farrow most azt állítja, hogy fiuk, Ronan valójában "örök szerelme" Frank Sinatra fia lehet. (Vanity Fair)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.