Hajdú Péter: Nem vagyok buzi, és nem vagyok drogos

2013 október 2., szerda 16:27
 • Katz Dávid az Origo/Life.hu riportere készített egy álbeszélgetést Hajdú Péter képzeletbeli szeretőjével. 
 • Hajdú Péter nagyon berágott.
 • Hajdú Péter kétmillióra perelte az Origot és Katz Dávidot.
 • A bíróság még nem döntött, hogy Katz átlépte-e a határt, vagy a Frizbi műsorvezetőjének közszereplőként ennyit le kell nyelnie.

A két főszereplő:

Katz Dávid  - Az online videózás Lars Von Triere. A magyar bulvársajtó azon kivételes figurája, aki nem gügyögő felszopóként duruzsolja körbe a celebvilágot, hanem úgy belekérdez a nagy tátongó semmibe, hogy még a tetovált szemöldökök is égnek állnak, és az évek óta elhaltnak tűnt arcizmok is ideges rángásba kezdenek.

Hajdú Péter - Róla a Gazdag akartam lenni és híres című cikkünkben olvashat.

Így húzta ki fokozatosan Katz a gyufát

Katz Dávid és a Hajdú-házaspár komoly közös múlttal rendelkezik. Katz olyan érzékenyen mászik bele a házaspár magánéletébe, mint Kubrick Tom Cruis és Nicole Kidmanéba. Nehéz összeszámolni, hány interjú során nyomta a házaspár arcába a mikrofonját és videókameráját.

A laikus néző számára úgy tűnhet, hiába cukkolja Katz a párt, ők kizökkenthetetlenek, sőt, élvezik a közös szereplést. Ezekből az interjúkból vágtunk össze egy mixet.
Ízelítő a tartalomból:

 • Sarka Kata szerint Hajdú félrelépett. :(
 • Hajdú sosem csalná meg Sarka Katát. :)
 • Katz felajánlkozik Sarka Katának. :D
 • Katz leköpi Hajdú Pétert. :O
 • Katz megissza Hajdú Péter vizeletét. :/

Sokszor álltatok itt Péterrel meztelenül, és úgy éreztétek, ellenetek van a világ?

Hajdú Péter egy szilveszteri fiktív videó miatt pöccent be, amiben Katz álinterjút készít Stohl András drogdílerével, aki egyben talán a Sport szelet-reklámból is ismert rasztás, és aki kitakart arccal, eltorzított hanggal arról mesél, hogy Hajdú Péter valaha az ő szeretője volt. A videó alább megtekinthető, de hangsúlyozzuk még egyszer, nehogy mi is a bíróságon kössünk ki, ez a videó egy vicc, és nem a valóság. Semmi nem igaz, ami elhangzik benne.

Ha Hajdú Péter korábban ennyire bírta a pikírt sztílót, akkor miért pont most rágott be ennyire?

Nem vagyok drogos, és nem vagyok buzi. E tekintetben erkölcsös vagyok. Két gyerekes családapa vagyok.

Válaszolta a telefonba a műsorvezető. Majd mikor azt kezdtük el pedzegetni, hogy azért az ő műsorában is akadnak necces dolgok, azonnal lecsapta a labdát.

Én mindenkivel szerződést kötök. Bármikor vissza lehet lépni, le lehet tiltani a műsort. Ha a Dávid felhívott volna, és beszámol róla, hogy lesz egy ilyen videó, akkor is nemet mondok, de legalább nem lett volna per belőle. Katz Dávid egy tehetséges riporter - innen is üdvözlöm - de most átlépett egy határt, és ha a bíróság úgy dönt, hogy nekem van igazam, akkor majd ebből az esetből tanulni fog. Nincs konfliktus, nincs harag, de ha a becsületembe gázolnak, akkor megvédem magamat.

Mikor felvetettük, hogy ez mindenki számára egyértelműen csak egy vicc volt, és ez pont olyan, mintha Rózsa Gyuri beperelné a Gálvölgyi Showt vagy Fluor Tomi az Irigy Hónaljmirigyet, akkor Hajdú rövidre zárta a kérdést.

Nem volt vicces.

(Katz Dávidot is megkerestük, de azt mondta, nem nyilatkozhat semmit az ügyről.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt