Gyurcsány örök életében hülyeségeket beszélt

POLITIKA
2013 október 17., 7:37

Ezt Puch László egykori MSZP-pénztárnok mondta arra, hogy Gyurcsány szerint olyan helyekről kapott pénzt a párt, amiről jobb nem beszélni.

"Ő volt a szocialista párt elnöke, ő írta alá a mérleget. Ha bármi szabálytalanság volt, utána tudott volna nézni, miniszterelnökként, pártelnökként meg tudta volna tenni a feljelentést. Én egyébként nem tudok olyanról, hogy bármely módon tiltott finanszírozás történt volna" - mondta Puch a Pécs Ma megkeresésére.

"Sehogy nem kell értelmezni. Nekem személy szerint egy ötletem van: vagy a Lipótra, vagy a Csillagba, ennyi”

- mondta Szanyi Tibor a Hír tévének, bár nem teljesen világos, mi volt a kérdés. Szerinte ha bárki bármilyen visszaélésről tud, mondja ki konkrétan.

MI is kerestük Gyurcsány Ferencet azzal a kérdéssel, hogy mégis mire gondolt, egyelőre nem kaptunk választ.

Pontosan egyébként így fogalmazott: "én voltam ennek a pártnak az elnöke, sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon, ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt