Kuncze felfüggesztése a Klubrádiónál

media
2013 október 25., 05:03
comments 7

alapossan izzítja a Facebookot, van már bojkottcsoport, tán nem is egy, de például Orosz József is üzent Kanadából.

A Klubrádió volt műsorvezetője arra kíváncsi, hogy felhívta-e Mesterházy Attila Vicsek Ferencet, a Klubrádió főszerkesztőjét, mielőtt meghozták a döntést a közösnek szánt, de végül minden eddiginél nagyobb szakadékot hozó ellenzéki tüntetésen felszólaló Kuncze felfüggesztéséről.

Meg az is érdekeli, hogy "akkor éppen finnyásságcsökkentő tablettát szedtek, amikor Mandur, Puch, Lendvai I. vagy éppen a szerencsejáték vezér előszobájában kellett ücsörögni, hogy jön-e a lé vagy sem, avagy a Táncsics Alapítványtól kuncsorogni. Vagyis érdekelne ennek a morális és szakmai fertőnek és felelőtlenségnek a magyarázata, érdekelne a DK-s szavazók és egyben Klubrádió-támogatók nyilvános és folyamatos megalázása az élő adásokban (lásd. mit lehet tenni a Bolgár-műsorában túlsúlyban lévő DK-s betelefonálok ellen topic megbeszélése a Hetes stúdióban).

A felhábordottak leginkább a következőket nem értik:

  • Kuncze még képviselő volt, amikor elkezdett dolgozni a Klubrádiónál. Akkor a politikai szerepvállalása miért nem zavarta a rádiót?
  • Hogyhogy nem tudták a Klubrádiónál, hogy Kuncze fellép a rendezvényen?
  • Ha tudták, szóltak-e neki előre, hogy felfüggesztik, ha beszélni fog?
  • Ha semleges beszédet mond, és nem az MSZP-t krizitálja az összefogás elmaradása miatt, akkor is mennie kellett volna-e?

És még egy rakás egy dolgot nem értenek, de jobban haragszanak most a Klubrádióra, mint a Lánchíd Rádióra, az biztos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt