Orbán nem akármilyen háttéranyaggal érkezett az EU-csúcsra

POLITIKA
2013 október 25., 12:06

Az amerikaiak kémkedése mellett a digitális gazdaság fellendítése az egyik témája a kétnapos EU-csúcsnak. Ott van Orbán Viktor is, aki a második etapra érkezve az utolsó pillanatokat is kihasználja a felkészülésre. Íme:

photo_camera Képek: MTI

A Nemzeti Sport mai száma 20 oldalas volt, de ebből négy a sportfogadás melléklet. Lefénymásolni és átfaxolni nagyon korai 90-es évek lett volna, beszkennelni 2000-es, de elő lehet fizetni a digitális Nemzeti Sportra, aztán már csak ki kellett nyomtatni.

A csúcs első napjára - aminek nem volt témája az esőerdők megmentése - még így érkezett Orbán:

Orbán Viktor

Ez volt a címkén

orbanmappa2

A nyakkendő viszont mintha ugyanaz lenne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.