18. századi kalóz őrzi a mozgássérült-parkolókat

bulvár
2013 október 29., 14:51
comments 13

kalózok

Ennél reklámabb ma már nem lesz: az Assassin's Creed nevű játék főhősének, Edward Kenway-nek a jelmezében járja valaki kalóz társaival együtt Budapestet, és őrzi a mozgássérült parkolókat. Első pillantásra még hajlottunk is volna arra, hogy hétköznapi hősök magánakciójáról van szó, de ez a videó túl profi ahhoz, hogy ne reklám legyen:

De ki lehet az, aki a mozgássérülteket használja fel politikai (vagy esetleg más) célokkal? Remélem, nem azok, akik a hazánk elleni támadásokat indították.

kalózok 2

Update: valószínűleg azoknak van igazuk, akik szerint ez a sorozat új, Assassin's Creed IV: Black Flag című részének reklámja, elvégre a kalóznak öltözött emberek fekete zászlókat tűznek az autókra is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.