Beismerte az asszonyverő Balogh, hogy a korlátba verte a barátnője fejét

bűnügy
2013 november 04., 10:59

Balogh József fideszes képviselő

Korábban mi írtuk meg először, hogy Balogh József, Fülöpháza polgármestere és korábban fideszes, most már független parlamenti képviselő annyira megverte a barátnőjét, hogy a nő kórházba került. Az MTI szerint ma gyanúsítottként hallgatták ki Baloghot, a Havariapress viszont már azt írta, hogy Balogh beismerő vallomást tett. A vallomás alapján először négy-öt alkalommal ököllel a nő arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta őt, és egyszer a terasz fából készült korlátjához verte a fejét.

Baloghnak korábban felfüggesztették a mentelmi jogát is, miután az ügyészség kezdeményezte. Még korábban viszont adott egy interjút a hír24-nek, amiben olyanokat mondott, hogy Terike (a barátnő - a szerk.) úgy sérült meg, hogy iszogatott és átesett a család öreg, már majdnem vak komondorán.

"Igen, ő. Szóval úgy volt, hogy hazaértünk vasárnap hajnal öt körül a mulatságból, Terike kivett egy tál húst a csomagtartóból, amit hoztunk, jó lesz az kóstolónak, és cipelte be. De van nekünk egy nyolcvankilós komondor kutyánk, vak szegény, az megriadt valamitől, előszaladt, és közben fellökte Terikét, aki elesett, és beverte a fejét."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.