A rendőrség nem avatkozott be Kishantoson

2013 november 8., péntek 11:45
8

A biogazdaság egyik parcelláját megművelésébe kezdő traktor miatt hívták ki péntek délelőtt a rendőrségét. Ács Sándorné, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetőjének elmondása szerint a rendőrök a helyszínen átolvasták a dokumentumokat, de végül a kapitányságon úgy döntöttek, hogy mivel ez polgári peres ügy, nincs miért fellépni a traktor vezetőjével szemben.

A kishantosiak ezután a földhöz mentek, ahol megállították az amúgy szerintük megművelésre teljesen alkalmatlan, nagyon nedves talajra felhajtó traktort. Ácsné szerint a traktor vezetőjét az egyik nyertes, Szőnyegi Tamás bérelte fel, aki elmondása szerint épp a helyszínre tart, szintén rendőrökkel. Információink szerint nemsokára befutnak a Greenpeace aktivistái is, minden jel szerint sűrű délután vár Kishantosra.

Hátteret arról, hogy miről is szól ez az egész történet, itt fog találni.

Update: a helyszínen tartózkodó Vágó Gábor facebookos bejegyzése szerint miután megérkeztek az első újságírók a helyszínre, a traktor vezetője konzultált a rendőrökkel, majd elhajtott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt