ÉLŐ: Megvédjük Magyarországot a svéd gyarmatosítással szemben

POLITIKA
2013 november 11., 09:35
  • Svédország egy dokumentumfilmmel üzent hadat Magyarországnak.
  • Néhány bátor hazafi a Honfoglalás 2000 egyesületből szembeszáll, és tüntetnek a svéd nagykövetségnél.
  • Kövesse élőben az összecsapást!

11:39 A tudósítást ezzel befejeztük. Ha Csányi Sándor ezek után a nyakunkra hozza Sven-Göran Erikssont, akkor legalább tudni fogjuk, ki hol áll. A következő demonstráciuóig jó szórakozást kívánunk az Ikea vagy halál-játékkal.

11:34 HELYESBÍTÉS Helyszíni tudósítóink időközben megtudták, hogy nem mennek ki New Yorkba tüntetni legközelebb, hanem az amerikai nagykövetséghez indulnak majd. A félretájékoztatásért mindenkitől elnézést kérünk.

sved_tuntetes_8

11:32 A tüntetés tizenöt résztvevővel fejeződött be. Szilvásy György Honfoglalás-vezető jó étvágyat kívánt mindenkinek, és elbúcsúzott a demonstrálóktól. Szerinte a nagykövetnek illene lépnie ezután. Egyelőre példás visszafogottsággal nem követelik a lemondsát, de később erre is sor kerülhet.

11:30 A közszolgálati szabadságharc egy másik szemszögből.

photo_camera Fotó: Kötöttségek nélkül Facebook

11:27 A honvédők azt ígérík, két hét múlva a képviselői irodaháznál tartanak majd újab tiltakozást, ahol

keményen fogják kritizálni az ellenzéki pártokat.

A demonstráció csak rendkívüli időjárási körülmények esetén marad el.

11: 26 Sikeresen átadták a petíciót.

sved_tuntetes_6

11:23 Kijött a nagykövetség egyik dolgozója (korábban tévesen nagykövetnek neveztük)! Tolmács segítségével ért szót a honfoglalókkal.

11:20 Haszán Zoli közben előkeresett néhány ínyencséget a Honfoglalás 2000-ről.

Rezsicsökkentés-ügyben:

A magyar politika, és annak élcsapata, a Fidesz is legalább hét évvel van lemaradva a Honfoglalás mögött. Az Egyesület már 2005 decemberben kiadott egy közleményt, amit az energiatermelő cégeknek címeztek. Ebben felszólítják a cégekkel tárgyalásokat kezdeményező Orbán Viktort, hogy "a megbeszélésen határozottan álljon ki az áramárak 10 százalékos csökkentése mellett, vesse el a kormány és a szolgáltató cégek azon érvelését, hogy az EU árakhoz kell igazodnunk, miközben a jövedelmek meg sem közelítik az európai átlagot".

A németekről:

A dánok és most a svédek helyrerakása mellett a Honfoglalás kénytelen volt beledörgölni a németek orrát is egy méretes hazugságba idén áprilisban. A német követség előtt tilatkoztak, mert az ottani közszolgálati gyerekműsora a magyarokat gyalázta, Orbán Viktort rossz színben feltüntetve. Szilvásy György megvédte Orbánt és petíciót adott át a német nagykövetnek azzal: "'hívja fel kormányának figyelmét: a magyarok számára elfogadhatatlan, hogy a német választások közeledtével politikai haszonszerzés céljából még a gyerekeket is felhasználják, ugyanis: a német fiatalok félretájékoztatása már nem egyszer Európa sok áldozatot követelő tragédiáját okozta!"

A magyar antiszemitizmusról:

Mint a magyar közélet és közlélek legjobb ismerője, a Honfoglalás 2000 sem tudta megkerülni azt a kérdést, amiben a svédek hazudtak egy óriásit:
Magyarországon nincs antiszemitizmus, de kétségtelenül van, és egyre nagyobb a szakadék a zsidóság és a nem zsidó emberek között, elsősorban azért, mert a magyar társadalom értetlenül áll az ilyen, és hasonló követelések előtt, mint például a Lantos alapítványra fordítandó milliárdok. (2009 február 23.)

11:18

Micsoda baromság!

- íme az ellentüntető.

11:15 Megjelent egy ellentüntető! Mindjárt megmutatjuk. Közben a biztonsági őr lehívja a nagykövetet, hogy átadhassák a petíciót.

11:14 Heller? Dopeman? Ne már!

11:12 Svédországban üldözik a zsidókat!

11:09 Ahogy azt várni lehetett, a honfoglalók nem ragadnak le aktuálpolitikai kérdéseknél, és általánosabb, az emberi lét alapjait érintő kérdéseket feszegetnek. A svéd nemi egyenlőség fejlett helyzetével kapcsolatban azt vetik fel:

Miért a fiúk pisiljenek ülve, miért nem a lányok állva?

sved_tuntetes_3

11:08 A tüntetők azt követelik, hogy Svédország magyarországi nagykövete mondjon beszédet a svéd és a magyar tévében arról, hogy

Magyarország demokrácia.

11:06

NYÚK

vagyis NEW YORKBAN ÚJRA KEZDJÜK, ígérik a tüntetők - hasonló akcióval készülnek Joav Blum perének idejére is.

11:03 Újabb helyszíni videó, egyenesen a Honfoglalás 2000 fejének főszereplésével.

11:02 Felelevenítik, hogy Svédországban listázták a cigányokat.

sved_tuntetes_2

10:58 Helyszíni tudósítónk, Herczeg Márk jelenti: 12 idős tüntető érkezett a svéd nagykövetség elé. Vannak, akik úgy gondolják, hogy nem megrendelésre készült a svéd műsor, csak becsapták a készítőit. Nem tudhatták, hogy Heller Ágnes és Dopeman "nem fontos tényezők" Magyarországon, és azt sem, hogy október 23., amikor leadták a műsort, nemzeti ünnep. A tüntetőket egy rendőrautó vigyázza. Petíciót készülnek átadni a nagykövetségnek..

sved_tuntetes_1

10:55

A legjobb, ha be sem teszi egy zsidó Malmöbe a lábát

- mondja egy honvédő Ács Dani kérdésére a svédországi fasizmus helyzetéről.

10:53 És már itt is van az első helyszíni videó! Egy tüntető arról beszél, látta a csattanós választ a köztévében.

10:51 Még néhány perc van az akció kezdetéig, addig folytassuk a visszaemlékezést a csoport akcióira.

A Honfoglalásnak 2008 végére kész terve volt, hogy elhozzák a társadalmi békét, megoldva például a cigány-magyar-konflitkust is. Karácsonyi üdvözletükben álltak elő az elképzeléssel, ami, ha megvalósul, már nem itt tartananánk, és a svédek is más országban lettek volna kénytelen felforgatni: "2009-ben tegyük meg az első lépést a társadalmi béke felé: lábhoz a fegyvereket, szűnjön meg az egymással szemben álló csoportok között a gyűlölködés, az uszítás, a címkézés, a megbélyegzés, a sértegetés. Szűnjön meg a feszültség a cigányok és a magyarok között, legyen nyugalom az iskolákban, türelem a kórházakban, a fradi és az újpest drukker viselkedjen sportemberhez méltó módon, ne legyen magyar a magyarnak ellensége".

10:47 A provokációt a Magyar Televízió Lényeg című műsora sem hagyta annyiban, vasárnap este külön adást szenteltek annak, hogy lerántsák a leplet a svéd társadalomról. A műsor itt megtekinthető.

obersovszkyungern

10:42 Ismerjük meg jobban a honvédő alakulat tagjait is, megérdemlik. Haszán Zoltán emlékszik korábbi helytállásaikra is:

A Honfoglalás 2000-re mindig lehet számítani, ha vissza kell verni a külföldi sajtó rágalmait. Tavaly márciusban egy holland rádió (nem is érdemlik meg, hogy a nevüket leírjuk) gyalázkodott az éterben, hogy a magyarok fasiszták. A Honfoglalás utánajárt az aljas rágalmaknak, és egy kirándulás keretében felkeresték Boldogasszonyfát, ahol számos holland család él. Két familíát is megkérdeztek, akik azt válaszolták: nem tudnak arról, hogy a magyarok fasiszták. "Az udvariassági látogatáson az egyesület tagjai nem kérték a fapapucsosokat, hogy tiltakozzanak a holland sajtóban időnként megjelenő Magyarországot rágalmazó cikkek miatt, bár elvárható lenne!"

10:39

Nem azt fájlalom, hogy ezt a sok hülyét elkergetik végre az anyja keservébe, hanem azt, hogy az ellenreakció is ki fogja termelni a maga kreténjeit.

Vajon melyik nemzet hülyeségéről volt kénytelen a legendásan visszafogott publicista, Bayer Zsolt ilyeneket írni? Talán az izlandiakról? Netán a finnekről? Esetleg a feröer-szigetekiekről?

HIDEG.

10:37 A casus belli filmet itt lehet megnézni, igaz, csak svédül.

10:32 Persze nem mindenki olyan bátor, hogy utcára merjen vonulni a gyarmatosító dokumentumfilmek ellen. Megértjük, ha Ön jogos félelmében nem merészkedne idáig - ne felejtsük, a nemzetközi körök figyelemmel kísérik az őt kritizáló megmozdulásokat -, de otthon is lehetősége van kifejezni a véleményét.

10:30 Kik a honvédő hősök? A Honfoglalás 2000 Egyesület, akik például ilyen akciókkal tették egyértelművé, hogy nem félnek felvállalni a véleményüket:

matolcsy

10: 29 ENNYIKE.

10:27 "Való igaz, az egész Magyarországot rendkívül rossz színben feltüntető, egyoldalú, az elhangzott bírálatokkal szemben semmiféle ellenvéleményt nem közlő, a kritizáltakat meg nem szólaltató műsor után, másnap, felhívtam az adás szerkesztőjét, Kristofer Lundströmöt, hogy felajánljam segítségemet, ha újra Magyarországról készítene műsort, hogy az egyemsúlyosabb, hitelesebb lehessen" - mondta Makkay Lilla nagykövet.

10: 25 Ez volt az a műsor, ami miatt Kumin Ferencnek is tiltakoznia kellett Heller Ágnesnél, aki így néz ki a műsorban:

heller

És amiért a svédországi magyar nagykövetnek is be kellett telefonálnia a tévébe. Bónusz: így néz ki a Romantikus erőszak nevű nemzeti nyálrock-zenekar klipje svédül feliratozva:
ungarnas

És a Jobbik is sokkal félelmetesebb svédül.

jobbiksved
10: 22 Üdvözöljük olvasóinkat! Élőben jelentkezünk a Magyarországot ért legutóbbi támadásra adott csattanós válasz közvetítésével. Talán minden ostrom alatt álló honfitársunk emlékszik, a svéd közszolgálati tévé október 23-án indított gyalázatos támadást a magyar családok ellen a Kobra című műsor “dokumentumfilmjével”. Magyarország azonban nem hagyja magát. A Honfoglalás 2000 egyesület a svéd nagykövetség épületénél tiltakozik a Kapás utcában 11-kor. Mindjárt bemutatjuk a honvédőket is, előbb jöjjenek a részletek.

orbansved

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.