Sasha Baron Cohen lelökte a színpadról a 87 éves, tolókocsis színésznőt

baleset
2013 november 11., 16:28

Ez volt a Boratot alakító színész poénja a Britannia Awardson, ami a legszebb Csupasz Pisztoly-os hagyományokat elevenítette fel.

Miután megkapta a Charlie Chaplin-díjat vígjáték kategóriában, átvette a sétapálcát egy 87 éves, tolószékes színésznőtől, az utolsó embertől, aki szerepelt Chaplinnel némafilmben. Cohen tett vele néhány chaplini lépést, majd eltört a sétapálca, ő pedig elesett, és lelökte a tolószékes nőt a színpadról, aki szörnyethalt.

Persze az egész megrendezett, a nő egy kaszkadőr. Az ötletet Andy Kaufmantől nyúlhatták. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.