https://444.hu/assets/kalman_olga_schmuck_affer_1.jpg

Melyik politikus küld adás előtt fehérneműt Kálmán Olgának?

2013 november 14., csütörtök 10:00
3

Ezt ő kérte meg, hogy átadjam neked!

Egy nagy, piros, Victoria's Secret-es zacskó van az asszisztens kezében. A sminkes szobában minden nő elhallgat egy pillanatra. Ők  tudják, hogy ez a világ egyik legjobb nőifehérnemű-márkája. Főleg az Egyesült Államokban vannak üzletei, Európában nem sok.

Még 15 perc van az Egyenes Beszéd élő adásának kezdetéig.

Schmuck Andor

– suttogja Olgának az asszisztens

Mi a 444-nél eddig összesen egy rekesz sört kaptunk, azt is egy sörfőzőtől. De Kálmán Olga, meg a tévéműsora, az egy másik pálya.

Fotók: Botos Tamás

Bár arra láthatóan ő sem számított, hogy a szerdai adásba egyenesen New Yorkból, a reptérről érkező Schmuck ilyen ajándékkal készült. Eléggé zavarba jön. Nem mutatja meg, hogy mit kapott.

„Ezt most tuti nem fogjátok elhinni nekem, de ilyen sosem történt. A Hiller egyszer rákszirmot hozott, meg talán virágra volt már példa. De ilyen. Szóval ez tényleg sosem fordult elő. Higgyétek el!”

 

kalman_olga_schmuck_affer_2

(Kálmán Olgáról készült portrériportinterjú-megasnowfall-parallax-featúránk rövidesen jön-jön-jön, addig maradjanak behangolva.)

Botos Tamás - Erdélyi Péter - Plankó Gergő

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt