Schmidt Mária Tel-Avivban ismertette az új budapesti holokauszt-emlékhely terveit

Történelem
2013 november 13., 23:00
comments 7

A Terror Háza főigazgatója és Fürjes Balázs kormánybiztos a helyi magyar közösség képviselőinek ismertette szerda este a tel-avivi nagyköveti rezidencián az új józsefvárosi holokauszt-emlékhely terveit. A Sorsok Házában elsősorban a fiatalok érzelmi azonosulását, megrendülését szeretnék elérni úgy, hogy „alulnézetből”, vagyis egy gyermek szemszögéből, egy tizenéves számára is érthető módon mutatják be a holokausztot. A kiállításon alkalmazni fogják a modern technika legújabb vívmányait. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.