Vakvezetőkutyája miatt leküldték az utast a gépről, a többi utas is leszállt vele

2013 november 15., péntek 20:16

Albert Rizzi 49 éves, vak. Amikor havonta egyszer repülőre ül, elkíséri a vakvezető kutyája. Ez szerdán is így történt, Philadelphiából utazott volna Long Islandre, fel is ült a gépre a kutyával együtt, de a U.S. Airways járata csak nem akart elindulni. A várakozó kutya a gazdája lába alá bújt, de az utaskísérőknek ez nem tetszett, és előbb csak vitába keveredtek Rizzivel, aztán felszólították a férfit, hogy szálljon le. Ezt az ABC Newsnak azzal indokolták, hogy a kutya összevissza mászkál a gépen, nem lehet kontroll alatt tartani.

Az utasok viszont ezt nem így látták, egyikük például azt mondta, hogy ő ilyen jólnevelt kutyát még életében nem látott, fegyelmezettebb volt, mint az emberek. Miután az utasok összeszólalkoztak előbb az utaskísérővel, majd a kapitánnyal is, leszálltak ők is, a járatot meg törölték. A terminálban a csomagjára váró Rizzi meglepetten tapasztalta, hogy utastársai kiálltak mellette, és busszal együtt tették meg az utat Long Islandre. Öt órával azután érkeztek meg, hogy a menetrend szerint a gépnek meg kellett volna érkeznie.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt