Szerencsére vannak, akik még gondolkodnak

Tbg
ZENE
2013 november 16., 14:00

Ők a slammerek, akik jórészt fiatalok, mindenféle rímeket találnak ki, aztán elmondják valami alapra. Jehova Csabi (rockzenész amúgy) videoloopján tekinthetik meg az egyik jeles képviselőt, Saiidot (Akkezdet Phiai).

Az Indexen pedig egy nagyon részletes cikk foglalkozik az éppen zajló országos bajnoksággal.

Mint ismert a 444 egyelőre ódzkodik a műfajtól, Uj Péter pl. rettenetesen kikészül Molnár Péter slamjeitől ("Tüntető, tüntető, miért is tüntet ő?"), Herczeg Márk kolléga írásait az ügyben pedig inkább nem idézem, mert levéltitkot sértenék kombinálva egy csoportos becsületsértéssel.

Azért olvassák el az én kis parafrázisomat, olyan régóta akarom elsütni.

Tepertő, tepertő,
miért is tepert ő?

Szóval, lehet, hogy egyszer a 444 is beszáll slammelni, de akkor mi az East Coast leszünk, ha ez a West.

---
A kiemelt kép innen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.