Sieg Heil és Csatáry-molinó egy női kézilabdameccsen

sport
2013 november 17., 22:03
photo_camera via ultrasliberi.hu

A Népszava helyszíni tudósításban számolt be a Békéscsaba-Debrecen női kézilabdameccsről. Ahol nagy rendőri készenlét ellenére is simán mehetett a második félidőben a kassai gettóparancsnokot éltető molinó, amire válaszul az addig főleg mocskolódó debreceniek karlendítéssel és Sieg Heil kiáltással válaszoltak.

A beszámoló szerint sem a bírók, sem a meccs ellenőre nem reagált semmit. A meccsen amúgy a békéscsabaiak simán nyertek, 34-22-re.

Csatáry Lászlót éltető molinóból legutóbb a Ferencváros MTK elleni labdarúgómeccsén lett botrány, amikor fradisták feszítettek ki hasonló feliratot. Akkor az ügyészség végül arra jutott, hogy nem történt bűncselekmény.

photo_camera via ultrasliberi.hu
photo_camera A meccsre Bud Spencer-molinóval is készültek a hazaiak. (via ultrasliberi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.