Két nap kellett, de csak csinálnak valamit a békéscsabai csatáryzás miatt

Egyéb
2013 november 18., 11:26
comments 3
photo_camera via ultrasliberi.hu

"Azonnali hatállyal" (értsd: két nappal a történtek után) vizsgálatot kezd a Magyar Kézilabda Szövetség a Békéscsaba-Debrecen női NB I-es mérkőzésen történtek miatt. A meccsen az történt, hogy a békéscsabaiak kifeszítettek egy, a háborús bűnös Csatáry Lászlót éltető molinót, amit a debreceniek "Sieg, Heil!" kiáltásokkal ünnepeltek.

photo_camera via ultrasliberi.hu

A szövetség szégyenkezik és meg van döbbenve a történtek miatt, derült ki közleményükből. Most kivizsgálják, hogy mi történt (amit leírtunk), és hogy kik a felelősök (akik a fényképeken láthatók). (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.