Az iskolában arra nevelik a tíz éves fiút, hogy 25 éves bátyja halálos bűnt követ el

2013 november 21., csütörtök 11:50

Kétségbeesett levelet írt Balogh Klára a liberalisok.hu-n működő oktatási panaszládába. A nőnek két gyermeke van, egyikük homoszexuális. A másik pedig a homoszexualitásról tanul az iskolában:

Egy 25 éves és egy 10 éves kisfiú anyukája vagyok. Nagyobbik fiam homoszexuális. Boldog kapcsolatban él egy másik fiatalemberrel. Nagyon szeretik egymást. Az elején nehéz volt ezzel megbarátkoznom, de ma már teljesen természetesnek veszem a kapcsolatukat. És eddig az egész családunk annak vette. Kisebbik fiam az úgynevezett erkölcstan órán azt tanulja, hogy a homoszexualitás súlyos, halálos bűn. A gyerek nem tudja feldolgozni, hogy bűnös az ő nagy testvére, akit nagyon szeret. Miért kell közpénzekből, a mi befizetett adóinkból gyerekeket, akik még nyitottak arra nevelni, hogy a másság az és nem lehet elfogadni? Miért kell az elfogadás helyett embertelenségre nevelni a gyerekeinket?

A könyv borítója. És a lecke

Erről a könyvről már mi is írtunk korábban, Erdő Péter bíboros testvére, és az Apor Vilmos Főiskola rektora írta a negyedikeseknek szóló tankönyvet, ami nem része az alaptantervnek, de iskolák választhatják.

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége akkor közleményben védte meg a könyvet a sajtóban megjelent támadásoktól.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt